Karanténa? MAMApp PREMIUM pro všechny!

S ohledem na aktuální opatření v České republice související s pandemií COVID-19 jsme se rozhodli poskytnout nejstahovanější českou mobilní aplikaci pro těhotné MAMApp PREMIUM všem našim uživatelkám téměř ZDARMA. Více najdete ve vyjádření zakladatelky aplikace MAMApp Petry Horákové Krištofové.

Milé uživatelky aplikace MAMApp, milí uživatelé,

ocitáme se v nelehké době, v situaci, kterou jsme ještě nikdy nezažili. Karanténní opatření nám vstoupilo do našich životů a my se s ním nyní musíme poprat. Je to svým způsobem výzva pro každého.

Ovšem těhotné ženy se tak jako tak, i bez karantény, potýkají s „jiným stavem“. Je to pro ně období výjimečné, a když je vše v pořádku, tak i nezapomenutelně krásné. Neopakovatelné.

V uplynulých dnech jsme zaznamenali nárůst zájmu o naši aplikaci, zvýšil se počet stažení aplikace, i počet prodejů. Je logické, že právě teď chtějí těhotné ženy více informací než kdy jindy. Některé mají na pročítání více jak stovky článků i více času.

Proto jsem se s mými partnery dohodla, že aplikaci MAMApp PREMIUM poskytneme našim uživatelkám a uživatelům (ano, aplikaci používají i tatínkové :) ) pokud možno bezplatně. Malý zádrhel je však to, že aplikace je naprogramovaná tak, že se „odemyká“ po zaplacení či vložení PROMO kódu, tedy neotevírá se „automaticky“.

V tuto chvíli jsme jako nejjednodušší řešení zavedli nákup PROMO kódu za symbolických 9 Kč. PROMO kód lze zakoupit v našem eshopu zde a poté aktivovat (opět na našich stránkách).

Bohužel není možné tuto symbolickou částku nastavit i u prodejců jako je AppStore či Google Play. Proto jsme s těmito prodejci nastavili nejnižší možnou částku 25 korun.

Původně jsme aplikaci prodávali dokonce za jednu korunu, ale banky nám neodpustily poplatky, takže za každou korunovou transakci jsme zaplatili koruny tři...

V případě, že nemůžete platit kartou či nemáte internetové bankovnictví, PROMO kód vám pošleme do emailu zcela ZDARMA.

Stále jsme vám k dispozici na našem emailu podpory Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to každý den.

Věřím, že tuto zprávu vítáte a že vám tak můžeme přinést alespoň trochu radosti v nelehké době.

Buďte zdrávy (i zdrávi), buďte k sobě ohleduplní a pomáhejte si.

Přeji všem krásné těhotenství.

Srdečně

Petra Horáková Krištofová
zakladatelka MAMApp

 

 MAMApp PREMIUM za 79 Kč!

PROMO kód v ceně 79 Kč aktivující MAMApp PREMIUM

si můžete zakoupit v našem e-shopu zde.